Gode nyheder, børnene får nu en T-shirt ved indmelding!

Vi har indgået et samarbejde med det danske børnetøjsmærke Kwadusa, som er et 100% afrikansk produceret økologisk børnetøjsmærke.

Samarbejdet indebærer, at man får en Bee Friends T-shirt gratis, ved indmeldelse i foreningen. Vi er vilde med Bee Friends konceptet og synes at det ligger tæt op ad hvad vi gør i Playonkids – nemlig at danne relationer, skabe fællesskab og inklusion gennem fælles oplevelser.

Bee Friends T-shirten er af blød økologisk bomuld fra Tanzania med sort håndtrykt print på maven. T-shirten er produceret i Kenya af en World Fair Trade certificeret virksomhed.

Når du melder dig ind vil du modtage en mail, hvor du skal svare hvilken størrelse T-shirt du vil modtage til dit barn.

Vi håber selvfølgelig at se børnene med Bee Friends T-shirt på til arrangementerne, men T-shirten er så fed at I bare bruger den til daglig også ?.

Læs mere om Kwadusa og hvad de ellers har af fede produkter på http://kwadusa.com/

Når du bliver medlem modtager du vores nyhedsbrev og vi er i dialog med flere forskellige organisationer og forretninger. Som medlem vil du kunne få rabatter forskellige børnevenlige steder i København, komme på ture ud af byen, deltage i specielle arrangementer og meget, meget mere, så skynd dig og meld dig til ?

Bliv medlem!

Bliv medlem af PlayonKids, ved at udfylde formularen forneden. Det koster 450 kr. årligt.

Navn*

Email*

Telefon*

Adresse*